Är du vår nästa marknadschef / marknadskoordinator?

Vill dujobba i en flexibel och utvecklande miljö med företag i tillväxt och utveckling. Har du ett stort eget driv, är van användare av digitala plattformar, idékraftig och har förmågan att omsätta idéer till handling samt ett par års erfarenhet som marknadskoordinator? Då är du den vi söker!

Vilka är vi?

Huset invest är ett Jönköpingsbaserat investmentbolag med verksamheter i en rad olika branscher. Vi har en långsiktig syn på ägandet i våra innehav och utvecklas tillsammans med våra innehav över tid. Vi investerar främst i verksamheter med god utvecklingspotential, som verkar på marknader med stora tillväxtutsikter. På Huset invest arbetar vi aktivt med att stödja och utveckla våra verksamheter tillsammans med bolagens ledning och medarbetare.

Uppdraget

I roll som marknadschef/marknadskoordinator kommer du att hjälpa våra bolag att utveckla deras digitala plattformar, och fylla dem med innehåll. I ditt arbete är du bollplank kring deras digitala kampanjer och stödjer verksamheterna i deras arbete. Du kommer även att genomföra event och driva marknadsstödjande projekt tillsammans med våra verksamheter. Du kommer att ha huvudsaklig hemvist i ett av våra bolag där du deltar i det dagliga arbetet och har ansvaret för att utveckla marknadsfunktionen. I andra verksamheter arbetar du mer projektorienterat.

En av våra verksamheter är ett snabbväxande bolag med affärsidén att stödja kunderna i deras digitala utvecklingsresa. Här kommer du att lägga större delen av din tid och ditt arbete kommer att vara fokuserat på att öka kännedomen om bolaget på de marknader där bolaget återfinns. Därför är en hög grad av handlingskraft och intresse för verksamheten viktigt, i kombination med att kunna förstå och kommunicera de digitala möjligheter bolaget skapar för sina kunder.

Du kommer att arbeta tillsammans med vår affärsutvecklare inom marknad och kommunikation.

Detta söker vi

Vi söker dig som har eftergymnasialutbildning inom relevant område, alternativt motsvarade kunskaper, samt flera års arbetslivserfarenhet. Du förväntas ha gedigna erfarenheter av att ha arbetat med sociala medier och utvecklat dessa digitala kanaler för de företag du arbetat med/för.  Har du också arbetat med sökmotoroptimering är detta meriterande. För oss och för de verksamheter som du kommer att jobba med är det viktigt hur du är som person, att du är kreativ, möjlighetsorienterad, prestigelös,  serviceinriktad och har lätt att arbeta med olika typer av människor och roller. Du kan arbeta självständigt och gillar att driva projekt från start till mål, att du trivs att ta ansvar och leverera mot uppsatta mål ser vi som självklart.

Att du är duktig på att uttrycka dig i skrift, och omsätta våra bolags verksamhetsbeskrivningar till säljande texter är ett plus, och vi ser gärna att besitter en god kompetens inom grafisk design. Du har kunskaper i Officepaketet samt i Adobe/Indesign/Photoshop/Illustrator/Wordpress.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat den vi söker.

Camilla Erixon Affärsutveckling, marknad & kommunikation 070 308 93 40 camilla.erixon@husetinvest.se