Träffa dizparc & prata digital utveckling på Ekonomi och Företags mässan

Du kanskehar funderingar kring digitalisering, eller hur Dynamics 365 Business Central kan hjälpa ert företag att ta nästa steg i sin utveckling. Eller vill ni ha hjälp med att ta fram en digital strategi för ert företag? Kom och träffa oss i monter G:22 på mässan i Kista 26-27 september, och lyssna till hur vi bidragit till en positiv utveckling hos våra kunder.

Under mässan kan ni bland annat lyssna till hur vi arbetat med HDR Sweden AB, ett företag med verksamhet i de nordiska länderna som sökte en erfaren och långsiktig partner för sin digitala utveckling. Valet föll på dizparc, HDR sökte en skalbar och flexibel affärssystemlösning som lätt kunde anpassas till deras olika verksamheters behov, då dessa skiftar från land till land.

Eller varför inte lyssna med oss kring den digitala plattform vi skapat för Eldon Installation AB. De hade kommit till ett stadie i sin utveckling då man behövde ett mer kraftfullt verktyg för att hantera och följa upp sin verksamhet. Man ville också ha en erfaren och långsiktig partner och valet föll på dizparc. Cicci Milton som är ekonomichef och som varit projektledare för projektet sammanfattar:

”Med ett målmedvetet arbete och gemensamma krafter har vi implementerat ett modernt verksamhetsstöd som verkligen kommer hjälpa oss i vår digitala resa och vår tillväxt framöver”

Hämta din kostnadsfria biljett här; https://bit.ly/2OtCitA

Camilla Erixon Affärsutveckling, marknad & kommunikation 070 308 93 40 camilla.erixon@husetinvest.se