Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen

Huset investförvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström. Sedan starten har företaget idag vuxit till en koncern med närmare 300 medarbetare.

Åsa Storm grundade Stormtrivs 1999 och drev framgångsrikt företaget under många år, de senaste åren har hon verkat som styrelseledamot i företaget. Huset invest har varit delägare i företaget sedan 2007 och har under årens lopp ökat sin ägarandel. Idag omsätter Stormtrivsgruppen drygt 170 MSEK och finns på orter som t.ex. Jönköping, Borås, Linköping, Ulricehamn och på Höglandet.

”Det har varit en fantastisk resa med Stormtrivs. Allt sedan starten när jag var VD och företaget växte och etablerade sig på flera orter, till när jag lämnade det operativa arbetet och istället bidrog med min erfarenhet genom styrelsearbetet. När vi startade 1999 fanns inte ordet RUT och att få vara med och sätta en ny bransch, Hemservice, på kartan har varit så roligt. Att ha kunnat ge så många tid över till annat. Är även väldigt stolt över den integrationsmotor vi är med alla våra fantastiska medarbetare från världens alla hörn. Tillsammans med Huset invest har vi byggt ett fint och välrenommerat företag och nu det känns rätt att de tar över och driver verksamheten vidare samtidigt som jag får en möjlighet att fokusera på annat”, säger Åsa Storm, grundare till Stormtrivs.

Nu tas nästa steg i utvecklingen av Stormtrivsgruppen. Ambitionen är att fortsätta att växa till ett bredare serviceföretag, såväl genom nyanställningar och förvärv som etableringar på ytterligare orter. Målsättningen är att bli ett av de ledande serviceföretagen i södra Sverige.

”Jag vill tacka Åsa och Thomas för det fina arbete de lagt ner när de byggt upp Stormtrivsgruppen tillsammans med oss. Vi ser fram emot att fortsätta att växa och utveckla verksamheten och önskar Åsa och Thomas ett varmt lycka till framöver”, kommenterar Niclas Ekblad, VD Huset invest.

Camilla Erixon Affärsutveckling, marknad & kommunikation 070 308 93 40 camilla.erixon@husetinvest.se