Nyheter

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

7 mars 2024

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Sedan starten har företaget idag vuxit till en koncern med närmare 300 medarbetare. Åsa Storm grundade Stormtrivs 1999 och drev framgångsrikt företaget under många år, de senaste åren har hon verkat som styrelseledamot i företaget. Huset invest har varit delägare i företaget sedan 2007 och har under årens lopp ökat sin ägarandel. Idag omsätter Stormtrivsgruppen drygt 170 MSEK och finns på orter som t.ex. Jönköping, Borås, Linköping, Ulricehamn och på Höglandet.

”Det har varit en fantastisk resa med Stormtrivs. Allt sedan starten när jag var VD och företaget växte och etablerade sig på flera orter, till när jag lämnade det operativa arbetet och istället bidrog med min erfarenhet genom styrelsearbetet. När vi startade 1999 fanns inte ordet RUT och att få vara med och sätta en ny bransch, Hemservice, på kartan har varit så roligt. Att ha kunnat ge så många tid över till annat. Är även väldigt stolt över den integrationsmotor vi är med alla våra fantastiska medarbetare från världens alla hörn. Tillsammans med Huset invest har vi byggt ett fint och välrenommerat företag och nu det känns rätt att de tar över och driver verksamheten vidare samtidigt som jag får en möjlighet att fokusera på annat”, säger Åsa Storm, grundare till Stormtrivs.

Nu tas nästa steg i utvecklingen av Stormtrivsgruppen. Ambitionen är att fortsätta att växa till ett bredare serviceföretag, såväl genom nyanställningar och förvärv som etableringar på ytterligare orter. Målsättningen är att bli ett av de ledande serviceföretagen i södra Sverige.

”Jag vill tacka Åsa och Thomas för det fina arbete de lagt ner när de byggt upp Stormtrivsgruppen tillsammans med oss. Vi ser fram emot att fortsätta att växa och utveckla verksamheten och önskar Åsa och Thomas ett varmt lycka till framöver”, kommenterar Niclas Ekblad, VD Huset invest.

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.