Våra verksamheter

Våra innehav är svenska verksamheter med god tillväxt- och utvecklingspotential på sina marknader

Vår målsättning

Huset invests målsättning är att vara den bästa partnern till små- och medelstora företag, vi arbetar aktivt tillsammans med våra innehav för att ta en framskjuten position inom de branscher vi verkar.

Vi äger och utvecklar verksamheter inom en rad branscher, t.ex. Convenience, IT samt El & belysning. Läs mer om våra innehav nedan.

Advisorgruppen - Logo

Advisorgruppen är en komplett redovisningsbyrå som hjälper företag och organisationer med redovisning, lön och ekonomisk rådgivning. I verksamheten ingår Jönköpingsbostäder med inriktning mot bostadsrättsföreningar.

Café Bar - Logo

Café Bar är ett av Sverige ledande convenienceföretag som levererar kompletta kaffe- mat- och snackslösningar till företag och organisationer över hela Sverige.

Dizparc - Logo

Dizparc bidrar till kundernas utveckling av verksamhet och affärer med digitala lösningar som utgångspunkt. Målsättningen är att bli det ledande IT-företaget mot små- och medelstora företag på den svenska marknaden.

Eldon Installation - Logo

Eldon Installation har sin tillverkning i Nässjö men bedriver försäljning över hela landet. Verksamheten är inriktad på lösningar för elfördelning, eluttagscentraler och laddstationer.

HRM Software - Logo

HRM Software utvecklar smarta och effektiva lösningar för HR- och löneavdelningen genom ett modernt HR- och lönesystem, riktat mot större privata organisationer samt offentlig verksamhet.

HT ställverk - Logo

HT Ställverk, med rötterna i Nässjö, producerar och levererar färdiga lågspänningsverk och centraler för den svenska marknaden.

Stella Rekrytering & Ledarskap - Logo

Stellas ambition är att vara en helhetspartner inom rekrytering, interimslösningar samt grupp- och ledarskapsutveckling i södra Sverige.

Stormtrivsgruppen - Logo

Stormtrivsgruppen är ett städ-och serviceföretag med etableringar på flera orter i södra Sverige, och under flera varumärken. I företagsgruppen finns också en hemtjänstverksamhet i Jönköpingsområdet.

Westal - Logo

Westal är ett anrikt företag som i mer än sju decennier utvecklat funktionella och estetiskt tilltalande armaturer för den svenska marknaden.

Startup
Zimpel Solutions - Logo

Zimpel Charging erbjuder enkla och skalbara helhetslösningar för laddning av elfordon. Företaget erbjuder en investeringsfri paketering där man istället betalar en fast månadskostnad.

Startup
Target Enclosure - Logo

Target Enclosure har i nära samarbete med framför allt Försvarsmakten, men även ett flertal företag inom såväl försvarsindustrin som säkerhetsbranschen, utvecklat innovativa lösningar för att skal- och avlyssningsskydda affärskritisk eller hemlig information.