Nyheter

Läs senaste nyheterna eller följ oss via sociala medier


Läs mer

30 januari 2024

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

15 maj 2023

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.

1 maj 2023

Dizparc fokuserar på stabila partnerskap & långsiktiga relationer på Höglandet

Nu satsar Dizparc på att utvidga sin verksamhet i Småland ytterligare genom att etablera sig på Höglandet. I spetsen för satsningen finns Mikael Undfors som är ansvarig för att driva nyetableringen och med sig har han god hjälp av flera kollegor, bland annat Jönköpingskontorets säljare, Viktor Svenningsson.

2 mars 2023

Eldon Installation övertar Gycoms och Enequis verksamhet inom elcentraler

Eldon Installation har haft ett framgångsrikt 2022 och vuxit kraftigt. Nu fortsätter man sin tillväxtresa genom övertagandet av Gycoms och Enequis erbjudande inom färdigbyggda elcentraler. Genom övertagandet breddar Eldon Installation sin verksamhet ytterligare.

1 mars 2023

HRMS Softwares nya VD drivs av att skapa nya möjligheter hos kund

Thobias Dencker tillträdde som VD för HRM Software i januari och kommer närmast från rollen som Försäljningschef på Sogeti. Sedan millenniumskiftet har Thobias innehaft en rad ledande roller i olika företag, med den gemensamma nämnaren att alltid vilja bidra till utveckling hos kund.

13 februari 2023

Dizparc satsar vidare och vässar sitt erbjudande inom Cybersäkerhet

IT-koncernen Dizparc fortsätter sin expansion och introducerar nu en ny vertikal i form av Cybersäkerhet i sin redan breda erbjudandeportfölj. I samband med detta skyltar nu Karlstadsbolaget Promobility om till Dizparc Secured.

Läs mer

1 februari 2023

Dizparc lyfter uppföljningen hos Polarbröd med en beslutstödslösning

I efterdyningarna av branden vid Polarbröds bageri i Älvsbyn för drygt två år sedan kom Polarbröd tillbaka starkare, mer hållbara och lite klokare. Under branden gick Polarbröds befintliga BI system bokstavligen upp i rök och nu satsar Polarbröd på en framtidssäkrad, hållbar och molnbaserad beslutstödslösning.

1 december 2022

Café Bar i samarbete med Svanfeldts Coffee. Bidrar till hjärnforskning med sina kaffepengar

Svanfeldts Coffee och Café Bar ger Sveriges företagare möjlighet att bidra till livsviktig hjärnforskning – genom sina kaffepengar. Målet satt på 200 000 kr årligen. Café Bar förser Sveriges företag med gott kaffe och all service kopplat till en bra kaffeupplevelse på jobbet.

9 november 2022

Storbank i Sverige väljer HRM Software som sitt effektiva nya HR- och lönesystem

Idag kan vi stolt meddela att en av Sveriges största banker valt Hrm Software och att bankens 8000+ anställda kommer att få sin lön genom HRM.

18 oktober 2022

Dizparc satsar i Skellefteå och fortsätter sin expansiva utveckling

Dizparc fortsätter sin expansiva och starka utveckling och har slagit ner bopålarna på ännu en ort. Efterfrågan på Dizparcs tjänster, som innefattar att utveckla små- och medelstora företags verksamhet inom digitalisering, är hög. Skellefteå är en spännande marknad där Dizparc ser stora tillväxtmöjligheter och som dessutom blir ett bra komplement till den befintliga verksamheten i Umeå.

11 oktober 2022

Dizparc etablerar en verksamhet i Göteborg, Dizparc Business & Strategy

Dizparc fortsätter sin offensiva tillväxtresa i Göteborgsregionen och startar upp ännu en verksamhet, Dizparc Business & Strategy, som kommer att fokusera på verksamhet- och affärsutveckling.

27 september 2022

Dizparc skapade en digital handlingsplats för Norra Skog – en uppskattad tjänst

Det är inte ovanligt att ny teknik och digitalisering öppnar upp för nya sätt att skapa tillväxt. Skogsägarna Norra Skog ekonomisk förening arbetar kontinuerligt med att, genom sin samlade kunskap och sina tjänster, öka värdet på sina medlemmars skogar, idag och för generationer framåt.