Nyheter

Nordic Coffee Alliance fokuserar på kundens kaffeupplevelse med innovationer

21 april 2022

Nordisk allians med kundens kaffeupplevelse i fokus. Nordic Coffee Alliance är den ledande oberoende nordiska alliansen som levererar smarta kaffeupplevelser och nya innovationer.

Med +260 anställda som servar +9 000 kunder och deras +16 000 kaffemaskiner på nordiska marknaden ansvarar vi tillsammans uppskattningsvis för mer än 125 miljoner koppar kaffe årligen i regionen.

Vårt mål är att bli det mest hållbara och innovativa kaffeföretaget, med nya smarta tjänster och produkter som tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov.

Alltid i gott sällskap,

Café Bar Sverige AB
För mer information: kundservice@cafebar.se

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.