Nyheter

Café Bar vill tacka JDE för förtroendet som maskin och servicepartner

31 mars 2022

Café Bar Sverige AB vill tacka JDE för förtroendet som maskin och servicepartner mot Horeca-marknaden. Café Bar har fått förtroendet att få leverera kaffemaskiner och service runt om i Sverige tillsammans med JDE som partner mot kaféer, hotell och restauranger.

JDE är en av de största rostarna i världen och specialister på kaffe med starka varumärken som Gevalia i portföljen. Vi ser fram emot att tillsammans med er leverera en god kopp kaffe runt om i Sverige.

“På kaféer och restauranger måste kaffeupplevelsen vara i en klass för sig, oavsett om man bara fikar eller vill avsluta en god middag med en kopp kaffe. Gästerna ställer allt högre krav på variation, kvalité och hållbarhet. Vi på JDE  strävar efter att ständigt leverera den perfekta koppen varför vi lägger största fokus på att utveckla oss och vårt erbjudande till kund. Därför ser vi som en naturlig steg att ingå i partnerskap med en pålitlig och väletablerad partner inom Horeca som Café Bar är” konstaterar Berat Taraku Försäljningschef , JDE Professional.

“Detta är ett väldigt spännande samarbete, JDE är ett välkänt bolag inom kaffe med starkt varumärke i hela Europa vi tackar för förtroendet och ser fram emot att möta en marknad som har gått igenom väldigt mycket förändring senaste två åren. Så jag vill verkligen tacka JDE teamet för förtroendet att få tillsammans med dem leverera en god kopp kaffe i hela Sverige”, säger George Esber, Affärsområdeschef Horeca Café Bar Sverige AB

Alltid i gott sällskap,

Café Bar Sverige AB
För mer information: kundservice@cafebar.se

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.