Café Bar och Reitan inleder strategiskt samarbete.

Reitan ConvenienceSverige och Café Bar Sverige AB inleder strategiskt samarbete inom mat och dryck på arbetsplatsen.

Bilden är från finalen i Café Bar Open 2022 på Sand GC.

Café Bar har tecknat ett strategiskt avtal med Reitan Convenience Sverige om konceptet mat och dryck på arbetsplatsen. Avtalet innebär att Café Bar och Reitan Convenience tillsammans kommer möta upp arbetsplatsernas efterfrågan på mat och dryck. Något som ökat efter pandemin.

Målsättningen med avtalet innebär att möta upp den ökade efterfrågan av energipåfyllnad i form av mat, snacks och drycker på arbetsplatsen på ett enkelt och intuitivt sätt. Koncept erbjuder bättre lösningar på varma och kalla drycker men även mat och snacks. Smarta kylar/frysar placeras på arbetsplatsen som hanteras av den lokala köpmannen på Pressbyrån.

“Det känns fantastiskt roligt att kunna erbjuda våra kunder samma härliga sortiment som finns i butiken på deras arbetsplats. Vi är glada över samarbetet med Café Bar och ser fram emot att kunna erbjuda kylarna på ännu fler arbetsplatser framöver, säger Håkan Frost, Partneransvarig, Reitan Convenience i Sverige.”

“- Det är ett riktigt roligt och spännande samarbete och vi tror att Pressbyrån @work kan höja mervärdet för våra kunder. Vårt samarbete går i linje med Café Bars mål som är att bli det mest hållbara och innovativa kaffeföretaget i Sverige, med nya smarta tjänster och produkter, säger Thomas Doyon, VD, Café Bar Sverige AB.”

Café Bar och Reitan är strategiska partners som tillsammans utvecklar kategorin med målet att överraska medarbetaren på arbetsplatsen.

Reitan driver Pressbyrån och 7-Eleven på ett framgångsrikt sätt som ger inspiration och energi för kunden. Café Bar levererar kaffeupplevelser med service i världsklass.

Pressbyrån@work

För ytterligare information, kontakta gärna:

Anders Junhammar
Marknadschef Café Bar Sverige AB

anders.junhammar@cafebar.se

Fotocred. Helen Shippey

Camilla Erixon Affärsutveckling, marknad & kommunikation 070 308 93 40 camilla.erixon@husetinvest.se