Nyheter

Dizparc etablerar en verksamhet i Göteborg, Dizparc Business & Strategy

11 oktober 2022

Dizparc fortsätter sin offensiva tillväxtresa i Göteborgsregionen och startar upp ännu en verksamhet, Dizparc Business & Strategy, som kommer att fokusera på verksamhet- och affärsutveckling.

Sedan tidigare finns Dizparc representerade i Göteborg genom uppstarten av vår digitala byrå Dizparc Nowadays samt genom förvärvet av Everest Business Solutions, med fokus på affärssystemet Business Central.

Nu tar Dizparc ännu ett steg på Göteborgsmarknaden och breddar sitt erbjudande ytterligare. Dizparc är ett ungt företag men med såväl senior kompetens som mångårig erfarenhet hos företagets medarbetare som drivs av att utveckla våra kunders verksamheter med olika digitala lösningar.

”Jag är glad att vi startar upp ännu en verksamhet i Göteborg, en expansiv marknad som väl har tagit emot Dizparcs erbjudande. Dizparcs ambition är att vara en långsiktig partner till sina kunder och bidra till deras utveckling över tid. Vår nya verksamhet i Göteborg är ytterligare en pusselbit att erbjuda Göteborgskunderna en komplett partner inom affärsutveckling och digitala lösningar och vi ser fram emot en fortsatt tillväxt och utveckling i regionen”, säger Andreas Blåeldh, VD Dizparc.

Inom Dizparc Business & Strategy kommer inledningsvis fokus att ligga på att stödja små- och medelstora kunder i att utveckla, kartlägga och dokumentera hållbara processer inom företagen, något man redan arbetar med hos ett flertal kunder.

”Vår kombination av verksamhetsutvecklande tjänster och kompetens inom hållbara processer är efterfrågat av kunderna på marknaden idag. Vi skall vara den givna partnern inom strategi- och verksamhetsutveckling till medelstora företag i Sverige. Det finns ingen härligare känsla än när man skapar en lösning som bidrar till att utveckla våra kunders verksamheter och som gör deras vardag enklare”, berättar Magnus Melén, ansvarig för den nya verksamheten.

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.