Dizparc etablerar ytterligare en verksamhet i Göteborg

Dizparc fortsättersin offensiva tillväxtresa i Göteborgsregionen och startar upp ännu en verksamhet, Dizparc Business & Strategy, som kommer att fokusera på verksamhet- och affärsutveckling. Sedan tidigare finns Dizparc representerade i Göteborg genom uppstarten av vår digitala byrå Dizparc Nowadays samt genom förvärvet av Everest Business Solutions, med fokus på affärssystemet Business Central.

Nu tar Dizparc ännu ett steg på Göteborgsmarknaden och breddar sitt erbjudande ytterligare. Dizparc är ett ungt företag men med såväl senior kompetens som mångårig erfarenhet hos företagets medarbetare som drivs av att utveckla våra kunders verksamheter med olika digitala lösningar.

”Jag är glad att vi startar upp ännu en verksamhet i Göteborg, en expansiv marknad som väl har tagit emot Dizparcs erbjudande. Dizparcs ambition är att vara en långsiktig partner till sina kunder och bidra till deras utveckling över tid. Vår nya verksamhet i Göteborg är ytterligare en pusselbit att erbjuda Göteborgskunderna en komplett partner inom affärsutveckling och digitala lösningar och vi ser fram emot en fortsatt tillväxt och utveckling i regionen”, säger Andreas Blåeldh, VD Dizparc.

Inom Dizparc Business & Strategy kommer inledningsvis fokus att ligga på att stödja små- och medelstora kunder i att utveckla, kartlägga och dokumentera hållbara processer inom företagen, något man redan arbetar med hos ett flertal kunder.

”Vår kombination av verksamhetsutvecklande tjänster och kompetens inom hållbara processer är efterfrågat av kunderna på marknaden idag. Vi skall vara den givna partnern inom strategi- och verksamhetsutveckling till medelstora företag i Sverige. Det finns ingen härligare känsla än när man skapar en lösning som bidrar till att utveckla våra kunders verksamheter och som gör deras vardag enklare”, berättar Magnus Melén, ansvarig för den nya verksamheten.

Camilla Erixon Affärsutveckling, marknad & kommunikation 070 308 93 40 camilla.erixon@husetinvest.se