Nyheter

Dizparc förlänger avtalen med Region Västerbotten och Örnsköldsviks kommun

10 september 2019

Dizparc kommer att fortsätta bidra till en ökad digitalisering av Västerbotten och Örnsköldsviks kommun.

Avtalen innebär att Dizparc, genom workshops och coaching, kommer att utveckla ytterligare cirka 50 små- och medelstora industriföretag i Västerbotten och cirka 30 företag i Örnsköldsvik inom digital affärsutveckling. Sedan tidigare har Dizparc bidragit till utvecklingen av cirka 60 företag.
Dizparc kommer att fortsätta bidra till en ökad digitalisering av Västerbotten och Örnsköldsviks kommun. Avtalen innebär att Dizparc, genom workshops och coaching, kommer att utveckla ytterligare cirka 50 små- och medelstora industriföretag i Västerbotten och cirka 30 företag i Örnsköldsvik inom digital affärsutveckling. Sedan tidigare har Dizparc bidragit till utvecklingen av cirka 60 företag.

I Västerbotten kommer företagen, inom ramen för projekt Smart industri Västerbotten, även att utbildas inom hållbarhet. Digitalisering och hållbarhet är två områden som ligger nära varandra, och genom en ökad satsning på nya digitala möjligheter så ges företagen också en möjlighet att minska sin klimatpåverkan. Avtalen löper över två år.

”Vi är självklart väldigt glada över att samarbetet med Region Västerbotten och Örnsköldsviks kommun fortsätter. Vi på Dizparc upplever en hög efterfrågan på kunskap hur företagen kan vidareutveckla sina verksamheter med digitalisering och ny teknik som utgångspunkt. Det skall bli mycket glädjande att fortsätta våra samarbeten med såväl Region Västerbotten och Örnsköldsviks kommun som företagen i regionen”, kommenterar Anna Nabb, Dizparc Umeå.

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.