Nyheter

Dizparc fortsätter sin offensiva tillväxt och etablerar sig i Kalmar efter ökad efterfrågan

14 december 2021

Dizparc fortsätter sin offensiva tillväxt och etablerar sig i Kalmar. Efterfrågan på Dizparcs tjänster, vars affärsidé är att utveckla små- och medelstora företags verksamhet inom digitalisering, är hög.

Dizparc är ett ungt företag men med mångårig kompetens och erfarenhet hos företagets medarbetare, som samtliga brinner för att förenkla och utveckla sina kunders vardag. Genom etableringen i Kalmar kommer Dizparc närmare sina kunder på östkusten och kan erbjuda företagets tjänster till kunder i regionen.

– Vi är glada över att etablera oss i Kalmar och ser fram emot att växa och utveckla Dizparcs verksamhet i regionen och därigenom kunna bidra till en positiv utveckling av våra kunder och bidra till deras digitala resa, säger Andreas Blåeldh, vd för Dizparc.

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.