Nyheter

HRM levererar ett HR- och lönesystem med tillhörande tjänster till Sveriges Domstolar

24 mars 2020

HRM Software har fått uppdraget att leverera ett HR- och lönesystem med tillhörande tjänster. Värdet för licenser, underhåll och support är ca 39 MSEK under 6 år med möjlighet till förlängning om ytterligare totalt 6 år.

Avtalet innebär att HRM Software skall leverera ett komplett system för HR- och löneområdet till Domstolsverket. Lösningen kommer att innehålla funktioner som lönehantering, resa och utlägg, tidsredovisning, rehabilitering m.m. HRM Softwares system är modernt, säkert och flexibelt vilket väl passar den höga kravbild som myndigheterna inom som Sveriges Domstolar har. Lösningen skall vara i drift under slutet av 2020 och kommer att omfatta cirka 7000 medarbetare.

”Vi är mycket stolta över att få förtroendet att leverera vårt HR- och lönesystem till Domstolsverket och Sveriges domstolar, som blir HRM Softwares första statliga kund. Vi ser fram emot att kunna erbjuda samma moderna och flexibla lösning som vi levererat till flera kommunala och privata verksamheter. Projektet kommer att starta inom kort och vi ser mycket fram emot ett positivt och utvecklande samarbete med Domstolsverket”, kommenterar Christian Myhrberg, VD HRM Software.

Sveriges Domstolar är samlingsnamnet för domstolarnas verksamhet med ca 7000 anställda och ett åttiotal självständiga myndigheter. Sveriges Domstolar består av de allmänna domstolarna, de allmänna förvaltningsdomstolarna, hyres- och arrendenämnderna, Rättshjälpsmyndigheten, Rättshjälpsnämnden och Domstolsverket.

”HRM Softwares lösning möter de behov Sveriges Domstolars medarbetare och chefer har av ett ökat digitalt stöd i de HR- och löneadministrativa processerna” säger Anncharlott Holm, verksamhetsutvecklare HR och projektledare på Sveriges Domstolar.

Kontakt

Christian Myhrberg
VD HRM Software
070-66 111 99
christian.myhrberg@hrmsoftware.se

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.