HRM:s nya VD drivs av att skapa nya möjligheter hos kund

Thobias Denckertillträdde som VD för HRM Software i januari.

Thobias Dencker tillträdde som VD för HRM Software i januari och kommer närmast från rollen som Försäljningschef på Sogeti. Sedan millenniumskiftet har Thobias innehaft en rad ledande roller i olika företag, med den gemensamma nämnaren att alltid vilja bidra till utveckling hos kund. Innan tjänsten som försäljningschef på Sogeti har han bland annat arbetat med internationell affärsutveckling på Powel och varit VD på Powel Energy Management. Han har också haft rollen som konsultchef på CapGemini/Sogeti.

– Att kunna bidra med ett innovativt och kanske nytt synsätt på våra kunders verksamhet är något som driver mig. Jag började min karriär inom tech-området, men insåg snart att jag gillade dialogen med kund och kom att fokusera mer på försäljning och affärsutveckling. Att kunna kombinera teknik och affärsutveckling för att tillsammans med kund kunna bidra till att de kan utveckla sin verksamhet har jag gjort under stora delar av min karriär och det kommer jag att fortsätta med även i min nya roll som VD på HRM Software, berättar Thobias.

HR är ett område som växer och Thobias upplever ett uppdämt behov av att förbättra system och metoder för att bättre passa de behov och krav som HR-chefer och löneavdelningar har. HRM Software arbetar med flera, stora spännande kunder redan idag, vilka han ser fram emot att lära känna, i kombination med att än fler företag skall se möjligheterna med HRM:s produkter och vilja samarbeta med företaget framöver.

– HRM skall bli HR- och lönechefens bästa vän. Vi skall vara lyhörda för vilka behov som finns och vilka lösningar som efterfrågas. Jag ser fram emot att tillsammans med HRM:s kompetenta medarbetare utveckla företaget och dess produkter för att än bättre möta kunderna behov, nu och i framtiden, avslutar Thobias.

Privat är Thobias boende utanför Jönköping tillsammans med fru och hund. Han har två barn som numera är utflugna från hemmet. På fritiden är träning och musik två stora intressen.

Camilla Erixon Affärsutveckling, marknad & kommunikation 070 308 93 40 camilla.erixon@husetinvest.se