Nyheter

HRMS Softwares nya VD drivs av att skapa nya möjligheter hos kund

1 mars 2023

Thobias Dencker tillträdde som VD för HRM Software i januari och kommer närmast från rollen som Försäljningschef på Sogeti. Sedan millenniumskiftet har Thobias innehaft en rad ledande roller i olika företag, med den gemensamma nämnaren att alltid vilja bidra till utveckling hos kund.

Innan tjänsten som försäljningschef på Sogeti har han bland annat arbetat med internationell affärsutveckling på Powel och varit VD på Powel Energy Management. Han har också haft rollen som konsultchef på CapGemini/Sogeti.

– Att kunna bidra med ett innovativt och kanske nytt synsätt på våra kunders verksamhet är något som driver mig. Jag började min karriär inom tech-området, men insåg snart att jag gillade dialogen med kund och kom att fokusera mer på försäljning och affärsutveckling. Att kunna kombinera teknik och affärsutveckling för att tillsammans med kund kunna bidra till att de kan utveckla sin verksamhet har jag gjort under stora delar av min karriär och det kommer jag att fortsätta med även i min nya roll som VD på HRM Software, berättar Thobias.

HR är ett område som växer och Thobias upplever ett uppdämt behov av att förbättra system och metoder för att bättre passa de behov och krav som HR-chefer och löneavdelningar har. HRM Software arbetar med flera, stora spännande kunder redan idag, vilka han ser fram emot att lära känna, i kombination med att än fler företag skall se möjligheterna med HRM:s produkter och vilja samarbeta med företaget framöver.

– HRM skall bli HR- och lönechefens bästa vän. Vi skall vara lyhörda för vilka behov som finns och vilka lösningar som efterfrågas. Jag ser fram emot att tillsammans med HRM:s kompetenta medarbetare utveckla företaget och dess produkter för att än bättre möta kunderna behov, nu och i framtiden, avslutar Thobias.

Privat är Thobias boende utanför Jönköping tillsammans med fru och hund. Han har två barn som numera är utflugna från hemmet. På fritiden är träning och musik två stora intressen.

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.