Jönköpingsbaserade Stormtrivsgruppen stärker närvaron på höglandet och förvärvar Höglandet Städ

Stormtrivsgruppen, medmer än 20 års erfarenhet av privat- och företagsstäd, förvärvar Höglandet Städ och stärker därmed sin närvaro i småländska höglandet. Förvärvet är en del av en offensiv tillväxtplan för Stormtrivsgruppen som räknar med en kraftig tillväxt de närmaste åren.

Stormtrivsgruppen som består av verksamheter i Borås, Jönköping, Linköping och Ulricehamn grundades för mer än 20 år sedan och har sedan dess strävat efter att erbjuda företag en ren och fräsch arbetsplats och privatkunder en enklare vardag med tid över till annat. Företaget planerar för en kraftig tillväxt de närmaste åren och förvärvet av Höglandet Städ är en pusselbit i planerna.

”Vi upplever en kraftig tillväxt på servicemarknaden, såväl företag som privatpersoner vill ha hjälp av en seriös aktör som kan bidra till att förenkla deras vardag. Stormtrivsgruppen har en gedigen erfarenhet av att leverera städtjänster till såväl företag som privatpersoner, och denna erfarenhet använder vi för att fortsätta att bygga ett serviceföretag av högsta klass. Genom förvärvet av Höglandet städ och etableringen i Nässjö tar vi nästa steg på vår tillväxtresa, en resa som bara har börjat”, säger Pierre Adolfsson, koncernchef Stormtrivsgruppen.

Höglandet städ har närmare 70 medarbetare och genom förvärvet växer Stormtrivsgruppen till att omfatta drygt 300 medarbetare på fem orter. Höglandet städs dotterbolag i Jönköping blir fortsatt en del av Stormtrivs Jönköping. Stormtrivsgruppens ambition är att erbjuda hela deras tjänsteutbud till Höglandet Städs kunder och därigenom skapa en än mer positiv kundupplevelse för Höglandet Städs kunder.

”Jag är glad att Höglandet Städ blir en del av Stormtrivsgruppen, och jag ser fram emot att fortsätta att utveckla företaget tillsammans med dem. Jag, tillsammans med våra medarbetare, skall fortsätta att leverera tjänster av högsta klass till våra kunder, men nu med möjligheten att erbjuda ett ännu bredare utbud”, säger Martin Adamson, VD Höglandet Städ.

”Vi är stolta och glada över att Höglandet Städ har valt att bli en del av Stormtrivsgruppen. Genom Höglandet Städ tar vi en ledande position på höglandet. Deras starka branschkunnande i kombination med deras marknadsnärvaro kommer att bidra positivt till Stormtrivsgruppens utveckling, och jag ser fram emot en fortsatt spännande resa tillsammans”, avslutar Pierre Adolfsson.

Camilla Erixon Affärsutveckling, marknad & kommunikation 070 308 93 40 camilla.erixon@husetinvest.se