Nyheter

Eldon Installations nya unika laddlösning kombinerad med uttag för motorvärme

26 mars 2018

Eldon Installations insats är det enda kitet på marknaden som erbjuder dubbla uttag för elfordonsladdning samt dubbla styrda motorvärmaruttag.

Denna unika kombination möjliggör en flexiblare station som kan användas både för motorvärmare och laddning av el- och hybridbil. Insatskitet kan monteras i befintlig eller ny eluttagscentral. Den perfekta lösningen för bostadsföreningar men även andra anläggningar som önskar en flexibel laddlösning med laddeffekt på upp til 3,7kW.

Insatsen kan kombineras med styrning av schukouttaget såväl lokalt som via webb och kan förslagsvis användas för motorvärmare mm. Både schukouttag och ladduttag kopplas över separat elmätare för rättvis debitering av förbrukad energi.

Styrningsfunktionen kan med fördel kompletteras med RFID identifiering vilket ger möjlighet för flera användare att dela på samma uttag. När användaren identifierar sig med sin RFID-tag sparas förbrukningen på användarens konto och kan sedan debiteras därefter.

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.