Nyheter

Offensiv tillväxt för Dizparc i Halmstad och stärker närvaron i regionen ytterligare.

16 januari 2020

Dizparc fortsätter sin offensiva tillväxtresa i Sverige, med målsättningen att bli ledande i att stödja små- och medelstora företag i deras digitala utveckling. Nu växer man kraftigt i Halmstad och stärker närvaron i regionen ytterligare.

Dizparc har funnits på den svenska marknaden i tre år, och har sedan starten vuxit kraftigt. Företaget upplever en hög efterfrågan på deras tjänster, en lokal och nära IT-partner som kan hjälpa små- och medelstora företag i deras digitala utveckling.

För cirka 1,5 år sedan etablerade sig Dizparc i Halmstad med en affärssystemverksamhet, och nu tar man nästa steg och utvecklar Halmstadkontoret till att även erbjuda systemutvecklings-, webb- och e-handelstjänster. I nuläget innebär det mer än en dubblering av nuvarande verksamhet, men ytterligare rekryteringar är nära förestående. Inom kort räknar man med att vara minst 15 medarbetare i Halmstad med fokus på att hjälpa kunderna i Halmstadregionen att ta nästa steg på sin digitala resa.

”Vi är glada att kunna erbjuda Dizparcs kunder i regionen lösningar för den digitala transformation som sker idag. Vårt engagerade team har en gedigen erfarenhet och kompetens inom webb- och systemutveckling och strävar alltid efter att skapa ett långsiktigt värde för kunderna. Genom vårt kunnande kompletterar vi den verksamhet som redan fanns i Halmstad sedan tidigare, och vi ser fram emot att fortsätta och utvecklas tillsammans med alla kompetenta kollegor och kunder” säger Emma Andersson, Konsultchef Dizparc Halmstad.

”Vi upplever ett stort behov hos våra kunder av att anpassa sin verksamhet till den nya digitala verklighet som råder, och ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder i Halmstad ytterligare tjänster och lösningar som kan bidra positivt till deras utveckling. Men vi är inte nöjda ännu, utan dialoger pågår för att växa och rekrytera ytterligare medarbetare till Dizparc i Halmstad”, berättar Fredric Arvidsson, VD Dizparc.

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.