Nyheter

Café Bar, partner till Pressbyrån är stolta över att vara en del av Pressbyrån Go

26 januari 2021

Café Bar som är partner till Pressbyrån är mycket stolta över att vara en del av Pressbyrån Go – obemannad butik.

Pressbyrån öppnar obemannad butik med garanterat trängselsfri köpupplevelse och finns utanför Westfield Mall of Scandinavia, Stockholm. Det nya butikskonceptet möjliggör en ny nivå av tillgänglighet. Kunderna handlar genom att checka in med Pressbyrån Go-appen. Kaffemaskin är integrerad i appen och kundens val av kaffedryck läggs automatiskt i kundkorgen, utan att det behövs någon manuell scanning. Kunden får smidig köpupplevelse.

Vi på Café Bar tror på kvalitet och vi drivs av vår passion för goda drycker. Vi använder vår nyfikenhet och vår kunskap till att söka rätt på de bästa produkterna från de främsta producenterna för att göra dem tillgängliga för den svenska marknaden.

Välkommen att dela vår värld!

George Esber, Affärsområdeschef Horeca
george.esber@cafebar.se
+46 70 751 65 79

Läs mer om butikskonceptet i Pressbyråns pressmeddelande.

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.