Nyheter

Stark tillväxt för Dizparc i Växjö: ledande position på Växjömarknaden

5 november 2019

Dizparc, vars målsättning är att leda digitaliseringen av små- och medelstora företag och organisationer, slog upp portarna i Växjö för cirka ett år sedan. Sedan starten har Dizparc i Växjö haft en mycket positiv utveckling och upplever en hög efterfrågan på företagets tjänster och lösningar, och man rekryterar kontinuerligt för att möta denna efterfrågan.

I dagens digitala omvärld så är det än viktigare för företag att förstå och anpassa sig och sina tjänster efter ändrade förutsättningar och kundbehov. En snabb och tydlig kommunikation på dagens digitala plattformar är viktigt för en framgångsrik kunddialog. Dizparc bidrar till företagens utveckling genom bland annat digitala strategier och rådgivning, samt skapar de lösningar som behövs för att möta kundernas behov.

Sedan startar för drygt ett år sedan har Dizparc i Växjö vuxit från två till arton medarbetare med kompetens inom bland annat rådgivning, strategier, digitala plattformar, webb- och apputveckling.

”Vi är väldigt glada över den utveckling vi haft på Dizparc i Växjö. Vi ser att det finns en tydlig efterfrågan och ett stort behov av de tjänster vi erbjuder”, berättar Martin Tiinus, Dizparc.

Trots en mycket stark start av verksamheten så är ambitionerna fortsatt höga. Under fjärde kvartalet 2019 räknar man med att rekrytera minst ytterligare fem kollegor för att under 2020 spänna bågen ytterligare och bli minst 30 medarbetare.

”Vår ambition är en fortsatt kraftig tillväxt för att ta en ledande position på Växjömarknaden. Vi verkar i en företagstät region där intresset för nya digitala lösningar är stort, man vill ligga i framkant av utvecklingen. Här vill vi finnas med och bidra”, avslutar Fredrik Alserin, Dizparc.

Växjö 5 november, 2019

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.