Nyheter

HT Ställverk har ett spännande år framför sig med nya stora projekt

13 februari 2019

Det är ett spännande år vi har framför oss. Just nu har vi en en mycket stark orderingång med flera nya stora projekt till HT-Bolagen.

Vi fortsätter att vara starka i olika sjukhusprojekt runt om i landet. Vi har just nu order på Örebro Sjukhus, Karolinska Sjukhuset, ST Sigfrid Växjö och Universitetssjukhuset Linköping. Utöver detta har vi även fått beställning på en större tågdepå för underhåll till Öresundstågen ”Kärråkra Hässleholm”. Projekten innehåller både lågspänningsställverk och centraler.

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.