Nyheter

Träffa Dizparc & prata digital utveckling på Ekonomi och Företags mässan

17 september 2018

Du kanske har funderingar kring digitalisering, eller hur Dynamics 365 Business Central kan hjälpa ert företag att ta nästa steg i sin utveckling. Eller vill ni ha hjälp med att ta fram en digital strategi för ert företag? Kom och träffa oss i monter G:22 på mässan i Kista 26-27 september, och lyssna till hur vi bidragit till en positiv utveckling hos våra kunder.

Under mässan kan ni bland annat lyssna till hur vi arbetat med HDR Sweden AB, ett företag med verksamhet i de nordiska länderna som sökte en erfaren och långsiktig partner för sin digitala utveckling. Valet föll på Dizparc, HDR sökte en skalbar och flexibel affärssystemlösning som lätt kunde anpassas till deras olika verksamheters behov, då dessa skiftar från land till land.

Eller varför inte lyssna med oss kring den digitala plattform vi skapat för Eldon Installation AB. De hade kommit till ett stadie i sin utveckling då man behövde ett mer kraftfullt verktyg för att hantera och följa upp sin verksamhet. Man ville också ha en erfaren och långsiktig partner och valet föll på Dizparc. Cicci Milton som är ekonomichef och som varit projektledare för projektet sammanfattar:

”Med ett målmedvetet arbete och gemensamma krafter har vi implementerat ett modernt verksamhetsstöd som verkligen kommer hjälpa oss i vår digitala resa och vår tillväxt framöver”

Hämta din kostnadsfria biljett här; https://bit.ly/2OtCitA

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.