Nyheter

Trius - Westals första helt klimatneutralt framtagna armaturserie som lanserades 2020

14 april 2021

Vid produktframtagning arbetar Westal ständigt med utveckling och förbättring för att minska sin miljö- och klimatpåverkan både på nya och befintliga produkter.

Det gör Westal för att skapa en ljusare och mer hållbar framtid med hållbara produkter hela vägen, från råvara till färdig produkt. Under 2020 lanserade Westal en armaturserie där de valde att göra lite till. TRIUS är Westals första helt klimatneutralt framtagna armaturer. Läs mer om Trius.

Hållbarhet hela vägen, från råvara till färdig produkt. Upptäck Trius, Westal första helt klimatneutralt framtagna armaturer.

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se

Senaste nyheterna

Ägarförändringar i Stormtrivsgruppen efter Huset Invest förvärv

Huset invest förvärvar den återstående delen av Stormtrivsgruppen av företagets grundare Åsa Storm och Thomas Bergström.

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

Café Bar gör stor hållbarhetssatsning – Dvini ger liv åt gamla kaffemaskiner

Visionen är att bli Sveriges mest hållbara och innovativa kaffeföretag. Bolaget inleder det nya året med att lansera nästa stora satsning: varumärket Dvini.

Dizparc har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare

Huset investägda Dizparc, med huvudkontoret i Jönköping har sedan starten för sex år sedan vuxit till drygt 330 medarbetare. En tillväxt som är en kombination av nya anställning såväl som förvärv. Det senaste i raden av förvärv som bidragit till tillväxten är Esatto, en digital byrå med verksamhet i Stockholm, Sundsvall och Krakow.