Nyheter

Promobility hjälper er att förstå de potentiella riskerna med Mobil IT under 2019

26 augusti 2019

Oavsett om ni har företagsägda eller privatägda telefoner och läsplattor i er verksamhet så låt oss hjälpa till med att reda ut vilka risker och hot som Mobil IT för med sig och framförallt hur ni med hjälp av teknik och robusta processer, hanterar hoten!

Få har nog missat nyheterna om appar som, utan att du vet det, samlar in data, t.ex. hur du rört dig geografiskt över tid (s.k. heat maps) och att den informationen och mycket annan information från sådana appar går att köpa online.

Det finns också många som vet att det finns en uppsjö av tekniska lösningar som hjälper till att identifiera just sådana “högrisk” appar inom företaget.

Det inte lika många vet är att det inte räcker med att skydda telefoner och läsplattor med enbart tekniska verktyg. Utöver mjukvaror så behövs det nya policys, regelverk och utbildningsinsatser som hjälper era användare att hantera tekniken korrekt.

Vi på Promobility hjälper gärna till! Hör av er ifall ni har några frågor om hur ni tar nästa steg för att skydda era användare och er data!

Artikel i DN – din plats är till salu

Artikel i  New York Times – Your Apps Know Where You Were Last Night, and They’re Not Keeping It Secret

https://husetinvest.se/wp-content/uploads/2023/10/B9763097-scaled.jpg

Camilla Erixon

Marknad & Kommunikation, Hållbarhet

070 308 93 40

camilla.erixon@husetinvest.se