Innehav

HT Ställverk, med rötterna i Nässjö, producerar och levererar färdiga lågspänningsverk och centraler för den svenska marknaden.

HT Ställverk, med rötterna i Nässjö, producerar och levererar färdiga lågspänningsverk och centraler för den svenska marknaden. HT Ställverk (och Centraler) bildades 2001 och har sedan 2018 varit en del av Huset invest. Företaget har all sin produktion i Nässjö och besitter en hög hantverkskompetens inom elfördelningslösningar där lösningar ritas och specialbyggs efter kundernas krav och behov.

Företaget levererar kundanpassade ställverk med kapacitet upp till 5000A, från servisställverk till tunga fördelningar. De tillverkar också elcentraler, med kapacitet från den lilla lägenheten till stora sjukhus. HT Ställverk har även kabelskåp i sortimentet, vilka möjliggör anpassning för utomhusmiljöer. Bland kunderna återfinns elkraftsleverantörer, installatörer och industrier. Kunder som alla ställer höga krav på såväl kvalitet som tekniskt kunnande.

Affärsidé

HT Ställverk erbjuder er som kund konstruktion och produktion av högteknologiska lösningar, vi förser er med ställverk och elcentraler med högsta kvalitet och levererar säkra elkraftfördelningar för industri, offentliga byggnader, kontor och bostäder.

Styrelseordförande
Niclas Ekblad
VD
Magnus Jansson
Medarbetare
39
Omsättning (MSEK)
89.1
Historia

HT Ställverk Nyheter

Huset invest startar nytt investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet

Huset Invest har sedan starten vuxit kraftigt och startar nu, tillsammans med Ulf Rostedt och Samuel Wingren, ett investmentbolag med inriktning mot industrisegmentet.

HT Ställverk har ett spännande år framför sig med nya stora projekt

Det är ett spännande år vi har framför oss. Just nu har vi en en mycket stark orderingång med flera nya stora projekt till HT-Bolagen.