dizparc möter växande digitaliseringsbehov genom ny e-handelssatsning

I dagensdigitaliserade samhälle finns ett snabbt växande behov att integrera e-handel som en naturlig del av verksamheten för att möta sina kunders krav på tillgänglighet och enkelhet.

dizparc i Växjö, vars idé är att hjälpa företag att ta nästa steg på sin digitala resa, rekryterar och satsar stort för att möta behovet av moderna e-handelslösningar.

dizparc har funnits i Växjö i närmare tre år och har sedan starten vuxit till cirka 20 medarbetare, nu växer man ytterligare genom sin satsning på e-handel. Företaget ser ett stort behov hos sin befintliga såväl som potentiella kunder.

Vi får ofta frågor från företag om hur man skaffar sig en position på den digitala marknaden för att fortsätta vara konkurrenskraftig. Inom dizparc har vi såväl kompetens som erfarenhet och kapacitet för att hjälpa företag med denna utmaning. En effektiv och kundnära e-handelslösning är ett verktyg att få företag att fortsätta växa och utvecklas. Det är fantastiskt att få välkomna Robert till oss för att utveckla vårt e-handelserbjudande och ta oss och våra kunder till nästa nivå”, berättar Martin Tiinus, dizparc.

För att möta en växande efterfrågan har dizparc i Växjö rekryterat Robert German, med en gedigen erfarenhet inom e-handelsområdet. Robert kommer närmast från rollen som VD för e-handelsplattformen SiteDirect och kommer att vara ansvarig för dizparcs e-handelssatsning i södra Sverige.

Det är verkligen roligt att ha blivit en del av dizparc och få leda vår e-handelssatsning från Växjö. Med all den tekniska kompetens som finns här kan vi leverera lösningar i som är i framkant och anpassa systemvalet helt efter kundens behov. Behovet av digitala affärer är och kommer vara fortsatt stort för företag i Sverige. Jag ser fram emot att komma närmare kunderna och hitta lösningar för deras utmaningar. Vi räknar också med att nyrekrytera flera nya medarbetare för att möta den efterfrågan vi upplever på marknaden”, säger Robert German, dizparc.

Camilla Erixon Affärsutveckling, marknad & kommunikation 070 308 93 40 camilla.erixon@husetinvest.se